STORT URVAL
GRATIS FRAKT FÖR BESTÄLLININGAR ÖVER 600SEK
30 DAGARS FULL RETURRÄTT
Logga in
Summa 0,00 kr
0

Hur returnerar jag en vara?

Du kan returnera en oanvänd vara inom 30 dagar från leverans om varan är i sin originalförpacking och inte har tagits i bruk.

Det snabbaste sättet att returnera en vara är att skicka den direkt till vår adress:

Nohea.nu
Am Limes 6
56204 Hillscheid
Tyskland

Det är viktigt att du bifogar en kopia av din beställningsbekräftelse i paketet du returnerar till oss. Var vänlig notera att det kan ta upp till 10 dagar innan vi återbetalar summan till dig.

Du har också möjlighet att köpa en returetikett för 99kr från oss. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kommer vi att skicka en betalningslänk där du kan betala beloppet med kreditkort. Returetiketten kommer därefter att skickas till dig via e-post.

Returpaketetet har lämnas till Posten och har en beräknad leveranstid på 3-5 dagar.

Hur får jag mina återbetalningar?

Vi återbetalar dina pengar efter att vi har mottagit ditt paket. Vi återbetalar pengarna till samma konto och på samma sätt som du betalade. Det betyder att om du betalade via banköverföring behöver vi dina bankkontouppgifter för att föra tillbaka pengarna.

 

Om du betalade via betalkort kommer pengarna att tillgodoräknas ditt betalkort.

 

Om du skickade ditt returpaket för mer än 10 dagar sedan och du fortfarande inte har fått ett e-postmeddelande som bekräftar din retur, var vänlig kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.