STORT URVAL
GRATIS FRAKT FÖR BESTÄLLININGAR ÖVER 600SEK
30 DAGARS FULL RETURRÄTT
Logga in
Summa 0,00 kr
0

Hur mycket kostar frakten?

Fraktkostnaden är kr55,00 och kommer att visas omedelbart i din kundvagn. Men frakten är gratis när din beställning överstiger värdet av kr600.

När får jag min beställning?

 

I allmänhet behandlar vi inkommande beställningar så snart som möjligt. Leverans i Sverige görs av vår partner Deutsche Post eller DPD och levereras med PostNord.

Var är min försändelse?

DPD:

Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart din beställning är på väg till dig. Detta kommer att innehålla ett spårningsnummer, så att du kan följa nuvarande status på din beställning. För att spåra din beställning, besök https://www.postnord.se/vara-verktyg/spara-brev-paket-och-pall, där du blir ombedd att fylla i ditt spårningsnummer. Var vänlig notera att paketen skickas från Tyskland och är därför vanligtvis inte spårningsbara i det svenska PostNord-system förrän efter två dagar.

Du hittar ditt spårningsnummer enligt följande

 

Deutsche Post/ PostNord:

Din beställning skickades som ett brev. Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart försändelsen har lämnat vårt lager, men den här försändelsen kan inte spåras. Leveransen sker direkt till din brevlåda eller till ett lokalt PostNord-servicepunkt. Normalt tar det 2-4 arbetsdagar, men i undantagsfall kan det ta längre tid. Skriv till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du inte har fått din beställning efter 10 dagar.

Paketet har försvunnit. Vad händer nu?

Om du inte har fått dina köpta varor inom tio vardagar efter din beställning ber vi dig att skriva ett e-postmeddelande till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.