STORT URVAL
GRATIS FRAKT FÖR BESTÄLLININGAR ÖVER 600SEK
30 DAGARS FULL RETURRÄTT
Logga in
Summa 0,00 kr
0

Hur kan jag betala min beställning?

 
 

Du har möjlighet att betala via Visa, Mastercard och Faktura.

Betalkort

I vår butik kan du betala bekvämt och säkert med betalkort. Vi accepterar Visa och Mastercard för värden på upp till 2500 kronor.

Din kortbetalning krypteras med SSL-protokoll. Genom att använda denna höga standard ser Nohea till att dina kortuppgifter är säkra.

Din data används givetvis enbart för att behandla din beställning och kommer under inga omständigheter att bearbetas till tredje part utan din tillåtelse.

Fakturabetalning

På nohea.nu har du möjlighet att betala via faktura. Du har 30 dagar på dig att betala fakturan efter att vi skickat din beställning. Vi tar inget extra betalt för betalning via faktura.

Fyll i ditt personnummer på följande sätt: ÅÅMMDDXXXX

För att betala via faktura måste du fylla i ditt personnummer eftersom vi gör en automatisk kreditkontroll. Kreditkontrollen görs när du väljer betalningsmetod och görs därför också om du inte slutför din beställning.

Betalning görs till följande mottagare:

Preventia Finans
Bankgiro: 251-4438

Referensnummer: OCR nummer på din faktura

Notera att det kan finnas många anledningar till att vi inte kan erbjuda dig fakturabetalning. I så fall ber vi dig använda en annan betalmetod.

Hur säkert är det att handla på Nohea?

Under betalningsprocessen använder vi SSL säkerhetskryptering för att försäkra att dina kortuppgifter är säkra och inte åtkomliga av tredje part. Med användningen av SSL-kryptering lagras din personliga data säkert och skickas bara genom användning av SSL-kryptering.

Om du vill att din information SSL-krypteras under hela tiden som du handlar på nohea.nu. var vänlig använd följande länk https://www.nohea.nu